Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner
fietsbanner

Coh&Co fietsen

Coh&Co staat voor duurzaamheid en design verenigd in stedelijke mobiliteit.

Ongeveer 7 jaar geleden in Nordhavn, Kopenhagen begonnen Mette Walsted-Kristiansen en Paul Harder-Cohen (beide met een achtergrond in productontwerp en engineering) met het ontwerpen en bouwen van fietsen. De missie was om frames van carbon te bouwen en deze geschikt te maken voor dagelijks gebruik in de stad.

Ook was duidelijk dat deze frames volledig recyclebaar moesten zijn, iets dat in de wereld van carbon fietsen volledig ongehoord is. Mensen stappen over op de fiets om een beter en groener leven te leiden, het wordt dus tijd dat de fietsen industrie groenere manieren van produceren gaat hanteren.

StoneWeave: een duurzaam frame

Coh&Co neemt die verantwoordelijkheid zeer serieus en ontwikkelde daarom een volledig nieuw soort carbon: StoneWaeve. Coh&Co presenteert met StoneWeave, het eerste carbon dat door de toevoeging van basaltvezel niet alleen sterker is dan gewoon carbon maar ook veel vergeeflijker op de veelal ruwe wegen in de steden. Ook kunnen we het hele frame 100% recyclen, een echt unicum in de fietswereld.

Een fiets die volledig recyclebaar is

Om er voor te zorgen dat de fietsen ook daadwerkelijk worden gerecycled biedt Coh&Co na 10 jaar een overdraagbare terugkoopgarantie waarbij ze de fiets terugkopen en zorg dragen voor de recycling. Dit is een totaal nieuwe manier van carbon fietsen bouwen en verkopen. Koppel dit aan een levenslange garantie op het frame en je hebt een product dat niet alleen innovatief is maar ook vooruit loopt op design.

Eric Urban fietsen

De Erik Urban fietsen van Coh&Co bieden een soepele en krachtige rit door het stedelijke landschap, op je dagelijkse woon-werkverkeer of om de stad op de fiets te verkennen. Deze fietsen zijn geboren uit vulkanisch gesteente, lichtgewicht en een regelrechte game-changer in een duurzaam ontwerp en garanderen jarenlang krachtig, onderhoudsarm rijden onder alle omstandigheden - en het unieke ontwerp zal zeker de aandacht trekken!

Erik - The ideal commuter bike

Erik Urban Elektric


Met zijn lichtheid en het unieke achternaafsysteem, waarbij motor en batterij in één zijn geïntegreerd, is de Erik Urban Electric van Coh&Co een natuurlijke keuze voor de forens in de stad die op zoek is naar een unieke rijervaring. Verder biedt de Erik Urban Electric onderstaande specificaties:

  • De geïntegreerde motor, accu, elektronica en sensoren in één achternaafsysteem hebben een gewicht van slechts 3,4 kilo (totale fiets 13kg).
  • Begin met 3 achterwaartse pedaalrotaties en je bent vertrokken.
  • De regeneratieve remfunctie laadt de batterij op tijdens het rijden.
  • De Erik Urban Electric heeft een krachtige en responsieve 250W motor met een 160Wh accu.
  • De actieradius in full power-modus gaat tot maar liefst 40km.
  • De fiets is eenvoudig te bedienen via een app op je smartphone.
  • Geïntegreerd elektrisch aandrijfsysteem met Gates carbon riemaandrijving.
  • Geschikt voor dagelijkse gebruik in een stedelijke en landelijke omgeving is de Erik Urban uitgerust met dubbelwerkende schijfremmen, die zeer efficiënt en onderhoudsarm zijn.

Afhankelijk van je behoeften aan stadsfietsen, kan Erik Urban Electric worden geüpgraded met een reeks accessoires die hem voorbereiden op je dagelijkse woon-werkverkeer op de fiets of avonturen in de stad. Welke accessoires er zijn kun je zien op de site van Coh&Co (prijzen zijn excl. montage).

Coh&Co fietsen bij Guill van de Ven


Bij Guill. van de Ven zijn de Erik Urban en de Erik Urban Electric op voorraad. Andere types zijn op bestelling verkrijgbaar. Kijk op Coh&Co voor alle modellen. Op al onze Coh&Co fietsen geven wij 2 jaar garantie en 4 servicebeurten verdeeld over 24 maanden. 

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur