Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner


 

Guill. van de Ven Fietsspecialist

Geschiedenis


Guill. van de Ven Fietsspecialist is begonnen in de poort van Tante Riet in juni van het jaar 1950 en doorgestart achter de V&D. Daarna in méér dan 40 jaar gegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken aan de Korvelseweg te Tilburg. Sinds 2005 zijn we gevestigd in het centrum van Tilburg aan de Nieuwlandstraat.

Guill van de Ven
De winkel aan de korvelseweg

Sinds 2005 zitten wij in de Nieuwlandstraat met een prachtig groot winkelpand, midden in het winkelcentrum. We hebben ons gespecialiseerd in diverse fietsen en zijn van velen markten thuis.

Op 1100m² winkelplezier vindt u alles voor uw fiets. Wij hebben ook een verscheidenheid aan electrische fietsen voor u klaar staan. Niets is ons teveel en een proefrit of leenfiets staan tot uw beschikking zodat u altijd, met ons deskundig advies, een juiste keuze maakt.

Achter in de winkel vindt u onze open werkplaats, die het mogelijk maakt een blik te werpen op de monteurs die vol enthousiasme en deskundigheid uw fiets onderhouden of repareren.

Verder vindt u een breed scala aan stads- en transportfietsen, steppen, vouwfietsen, aanhangers en ophangsystemen. Tevens is het magazijn groot genoeg om fietsen uit eigen voorraad te kunnen leveren, waardoor lange wachttijden beperkt zijn. 

Bij onze medewerkers kunt u terecht voor advies over verzekeringen, garantie en financieringsmogelijkheden.

Kortom: een bezoek aan onze winkel is zeker de moeite waard. Ons team, met ieder zijn eigen specialisme, zal u met een kopje koffie graag van dienst zijn.

Graag tot ziens!
Namens het gehele team
 

Onze geschiedenis
Routebeschrijving