Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg
Guill van de Ven Fietsspecialist BV013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner
fietsbanner

Over Veloretti


Veloretti is opgericht in Amsterdam in 2012 met de missie om schone, tijdloze fietsen van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Onze fietsen zijn gemaakt om lang mooi, sterk en functioneel te blijven. Of je nu een geavanceerde elektrische fiets, een klassieke stadsfiets, of een kinderfiets voor zoekt, wij willen er voor zorgen dat jouw fietsrit een hoogtepunt van je dag is.

We zijn trots om nu deel uit te maken van Pon.Bike, de toonaangevende familie van fietsmerken. Met deze ondersteuning kunnen we ons design blijven ontwikkelen, nog beter zorgen voor onze riders - en ervoor zorgen dat hun fietsen op de weg blijven.

ELECTRIC
<p>Onze electric bikes zijn speciaal gemaakt om&nbsp;jouw dagelijkse rit te transformeren&nbsp;met geavanceerde technologie, design en veiligheidsfuncties.</p>

Onze electric bikes zijn speciaal gemaakt om jouw dagelijkse rit te transformeren met geavanceerde technologie, design en veiligheidsfuncties.

CITY
<p>Onze women bikes zijn bedoeld voor iedereen die stijl en performance wil combineren. Onze twee modellen, de Caf&eacute; Racer en de Robyn, hebben beide een lage instap, zodat je gemakkelijk kunt opstappen.</p>

Onze women bikes zijn bedoeld voor iedereen die stijl en performance wil combineren. Onze twee modellen, de Café Racer en de Robyn, hebben beide een lage instap, zodat je gemakkelijk kunt opstappen.

KIDS
<p>Onze kinderfietsen zijn speciaal gemaakt voor de volgende generatie. Met fietsen voor de leeftijd van 1,5 tot 8 jaar groeit Veloretti met je kinderen mee.</p>

Onze kinderfietsen zijn speciaal gemaakt voor de volgende generatie. Met fietsen voor de leeftijd van 1,5 tot 8 jaar groeit Veloretti met je kinderen mee.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
2 modellen gevonden
Sorteren op: