Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner
Routebeschrijving

Routebeschrijving en parkeergelegenheid nabij Guill. van de Ven


Wanneer u onze winkel aan de Nieuwlandstraat 47 te Tilburg wilt bezoeken, en u komt met de auto, kunt u deze het beste parkeren in de parkeergarage aan het Louis Bouwmeesterplein. Hier kunt u per uur betalen. Voor de parkeerplaatsen aan de achterkant van de winkel kunt u alleen een dagkaart kopen.

Als u de auto geparkeerd hebt aan het Louis Bouwmeesterplein, steekt u de Schouwburgring over door onder de appartementen door te lopen zodat u op de schouwburgpromenade uitkomt. Ook hier gaat u weer onder de appartementen door (langs de speelgoedwinkel). Aan de achterzijde van de schouwburgpromenade is een parkeerplaats voor vergunninghouders met achterin de hoek (aan de rechterkant) de ingang van onze werkplaats. Boven de deur van onze werkplaats hangt een groot blauw bord met ‘Guill v.d. Ven Fietsspecialist werkplaats’.

(let op: dit is een parkeerplaats voor vergunninghouders)

Achterzijde zaak voor laden en lossen


LET OP!! Er wordt gecontroleerd met scanauto’s op verkeerd parkeren. Wilt u toch even wat laden en lossen? Zet dan uw knipperlichten aan en de achterklep open. Dit wordt oogluikend toegelaten, maar is het uiteraard nog steeds op eigen risico!

Sommige navigatiesystemen tonen de achterzijde van de zaak op Frater Paulussehof of Heuvelstraat 141.

Onze geschiedenis
Routebeschrijving