Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner
Het laten bezorgen van een fiets

Koeriersdienst


Wanneer u een fiets heeft aangeschaft, dan kunt u op de afgesproken datum de fiets afgesteld en wel afhalen in de winkel. Lukt het, om wat voor reden dan ook, niet om de fiets op te halen, kunnen wij de fiets thuis bezorgen in de regio Tilburg. Buiten de regio Tilburg vragen wij hier extra kosten voor.

Ook krijgen wij veel mensen van ver buiten de stad in onze winkel, zoals mensen uit België, Duitsland, de vele studenten die met hun families langskomen uit Italië, Frankrijk, Verenigde Staten, Polen enz. In Nederland bezorgen wij al jaren lang fietsen met onze transportdienst op een moment dat het u het beste uitkomt!

Woon je in het buitenland?


Woont u nu echt ver of zelfs in een ander land? Dat is geen probleem. Wij laten dan de aankoop bezorgen via Fedex Door to Door of via van Helderen transport.
 

Garantie
<p>Heeft u net een mooie (elektrische-)fiets, bakfiets of step gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten. Dit om de garantie te blijven houden op de fiets.&nbsp;Onze servicekaart krijg je bij aankoop&nbsp;4 servicebeurten, verspreid over de eerste 24 maanden.</p>

<p>&nbsp;</p>

Heeft u net een mooie (elektrische-)fiets, bakfiets of step gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten. Dit om de garantie te blijven houden op de fiets. Onze servicekaart krijg je bij aankoop 4 servicebeurten, verspreid over de eerste 24 maanden.

 

Fiets op maat
<p>Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. van de Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten.</p>

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. van de Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten.

Zadelmeting
<p>Voorkom zadelpijn door te kiezen voor een zadel dat past bij uw lichaam. Tijdens een zadelmeting kijken we welk zadel geschikt is om pijnvrij te fietsen. Het zadel wat voldoet aan de meetresultaten zal worden aanbevolen. Zadelmeting is GRATIS bij aanschaf van het zadel, anders slechts 15 euro.&nbsp;</p>

Voorkom zadelpijn door te kiezen voor een zadel dat past bij uw lichaam. Tijdens een zadelmeting kijken we welk zadel geschikt is om pijnvrij te fietsen. Het zadel wat voldoet aan de meetresultaten zal worden aanbevolen. Zadelmeting is GRATIS bij aanschaf van het zadel, anders slechts 15 euro.