Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner
fietsbanner

Avalon


Of je nu op zoek bent naar een omafiets, een transportfiets of een elektrische fiets van een Nederlands merk: het Alkmaarse Avalon staat als fietsenmerk voor degelijke, kwalitatief hoogwaardige fietsen. We staan bekend om onze specialisatie in omafietsen, opafietsen, stadsfietsen, transportfietsen en elektrische fietsen voor zowel dames als heren. Onze collectie fietsen staat voor kwaliteit, degelijkheid en design. En dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Bij ons vind je altijd een fiets die bij jou en binnen jouw budget past.

We hebben onze fietsen ingedeeld in 4 overzichtelijke categoriën: E-bikes, Urban Transport, City Special en City Classic. Zo vind je snel de fiets die het beste bij je past.

Of je nu op zoek bent naar een omafiets, een citybike, een transportfiets of een elektrische fiets van een Nederlands merk: het Alkmaarse Avalon staat als fietsenmerk voor degelijke, kwalitatief hoogwaardige fietsen. Avalon staat bekend om haar specialisatie in omafietsen, opafietsen, stadsfietsen, transportfietsen en elektrische fietsen voor zowel dames als heren. De collectie met fietsen van Avalon staat voor kwaliteit, degelijkheid en design. En dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Bij ons vind je altijd een fiets die bij jou en binnen jouw budget past.

Is je huidige fiets aan vervanging toe? Of wordt het tijd om je fiets in te ruilen voor een elektrische fiets? Dan heb je de keuze uit verschillende merken. Ben je echt op zoek naar een fiets van Nederlandse bodem? Avalon is hét Nederlands fietsenmerk. Wij maken en assembleren onze fietsen al 16 jaar met grote zorg en vakmanschap in onze eigen Nederlandse werkplaats.

Wanneer je graag een elektrische fiets van een Nederlands merk wilt aanschaffen, is Avalon het Nederlandse fietsenmerk dat je zoekt. Met onze e-bikes heb je altijd wind in de rug. Al onze elektrische fietsen hebben een sterke motor en een ruime actieradius. Met onze degelijke, trendy fietsen kom je overal. De stijlen van onze fietsen variëren van modern tot retro en zijn verkrijgbaar in een ruime hoeveelheid verschillende modellen, waardoor je altijd een fiets vindt die aan jouw wensen voldoet.