Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner


 

Wij zijn Guill van de Ven. Fietsspecialist.


Guill van de Ven Fietsspecialist is gevestigd in het centrum van Tilburg en heeft in de winkel een ruim assortiment aan fietsen, accesoires, regenkleding en nog veel meer.

Fiets op maat

Bij Guill van de Ven fietsspecialist kunt u naast standaard fietsen van allerlei merken ook terecht voor diverse (elektrische) vouwfietsen, budget fietsen, elektrische fietsen, tweelingfietsen en steppen. Ook biedt de winkel de mogelijkheid om een fiets op maat voor u samen te stellen aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren. Door de combinatie van uw wensen, de kennis en de adviezen van uw vakman wordt een fiets op maat gemaakt die perfect bij u past.

Zadelmeting

Uniek bij Guill van den Ven fietsspecialist is de zadelmeting om zadelpijn te voorkomen. In de winkel wordt doormiddel van een zadelmeetsysteem gekeken welk zadel het best bij u past en dat wordt uiteraard ook op maat gemaakt om het fietsplezier te vergroten.

Huren

Bij Guill van de Ven fietsspecialist kunt u ook terecht voor de huur van een (trouw)bakfiets, stadsfiets, kickbikestep, mountainbike, tandem en step.

Leenfiets

Uiteraard repareert het team van Guill van de Ven ook fietsen in een eigen reparatiewerkplaats achter in de winkel. En heeft u een leenfiets nodig dan mag u deze gebruiken zonder kosten. Niets is De Fietsspecialist te gek!

Onze geschiedenis
Routebeschrijving