Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner
Fietsen reparatie

Reparatie van uw fiets in onze eigen werkplaats in Tilburg.


Bij ons kun je terecht voor het repareren van je fiets, mountainbike of bakfiets. Een kapotte fiets is erg vervelend. Natuurlijk wilt u deze zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij Guill van de Ven repareren we fietsen in onze werkplaats in Tilburg. De werkplaats vindt u achterin onze winkel. Maar ook voor het repareren van uw e-bike, onderhoud aan uw fiets of reparatie van uw mountainbike kunt u bij ons terecht. 

Onze werkwijze bij het repareren van uw fiets


Wanneer u langskomt met een kapotte fiets, bakfiets, mountainbike of racefiets bespreken we altijd vooraf een prijs voor de reparatie. Deze prijs wordt altijd genoteerd. Wordt de uiteindelijke prijs voor de reparatie van uw fiets toch hoger geschat, dan overleggen wij dit altijd eerst telefonisch voordat wij de reparatie voortzetten. Pas als wij toestemming hebben gekregen dat de kosten hoger mogen zijn, zetten wij de fiets reparatie voort. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Bij Guill van de Ven is het mogelijk om een leenfiets te krijgen wanneer u uw fiets langsbrengt voor reparatie. Deze leenfiets kun je vooraf reserveren, maar kun je ook vragen wanneer je in de winkel bent om uw fiets af te leveren. Mocht er op dat moment een leenfiets beschikbaar zijn, krijgt u deze uiteraard mee, zonder extra kosten.

Uiteraard is langs komen in de winkel altijd mogelijk!
 

Tips van de vakman
<p>Hoe hou ik mijn fiets goed schoon?<br />
Hoe kan ik mijn fiets het beste beveiligen?<br />
Hoe zorg ik voor de juiste bandenspanning?</p>

Hoe hou ik mijn fiets goed schoon?
Hoe kan ik mijn fiets het beste beveiligen?
Hoe zorg ik voor de juiste bandenspanning?

Verhuur fietsen
<p>Twijfel je om een (elektrische) bakfiets aan te schaffen of wil je er een dagje of weekend met de kinderen op uit? Huur dan nu onze elektrische bakfiets van bakfiets.nl!&nbsp;Ga jij er een dagje lekker op uit in Tilburg of Brabant ontdekken? Huur gemakkelijk en snel een van onze (elektrische)&nbsp;fietsen!</p>

Twijfel je om een (elektrische) bakfiets aan te schaffen of wil je er een dagje of weekend met de kinderen op uit? Huur dan nu onze elektrische bakfiets van bakfiets.nl! Ga jij er een dagje lekker op uit in Tilburg of Brabant ontdekken? Huur gemakkelijk en snel een van onze (elektrische) fietsen!

Koeriersdienst
<p>Wanneer u een fiets heeft aangeschaft, dan kunt u op de afgesproken datum de fiets afgesteld en wel afhalen in de winkel. Lukt het, om wat voor reden dan ook, niet om de fiets op te halen, kunnen wij de fiets thuis bezorgen in de regio Tilburg. Buiten de regio Tilburg vragen wij hier extra kosten voor.</p>

<p>&nbsp;</p>

Wanneer u een fiets heeft aangeschaft, dan kunt u op de afgesproken datum de fiets afgesteld en wel afhalen in de winkel. Lukt het, om wat voor reden dan ook, niet om de fiets op te halen, kunnen wij de fiets thuis bezorgen in de regio Tilburg. Buiten de regio Tilburg vragen wij hier extra kosten voor.