Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner
fietsbanner

Eco traveller


De Eco Traveller is een zeer complete elektrische vouwfiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal, indien u op zoek bent naar een opvouwbare E-bike waar u ook nog eens gemakkelijk op en af kunt stappen.

 

Eco Traveller Excellent
Eco Traveller N7

Standaard uitgevoerd met een krachtige ondersteuning!

De Eco Traveller is een testwinnaar! In verschillende testen onder andere van het AD, NKC en ANWB is deze vouwfiets als heel goed of als allerbeste beoordeeld! De Eco Traveller is standaard uitgerust met een krachtige accu, wat zorgt voor een groot bereik. Als extra optie kan deze nog uitgebreid worden met een nog krachtigere accupakket. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast of de Gates riemaandrijving bij het Excellent model zijn alle Eco Traveller modellen geheel onderhoudsvrij.

De Eco Traveller mee in de trein, op de boot of naar de camping!

Veel mensen kopen een vouwfiets, omdat deze gemakkelijk mee te nemen is. Een vouwfiets, de naam zegt het al, is met een paar eenvoudige handelingen in elkaar te vouwen. Wanneer je bijvoorbeeld voor je werk met de trein reist, is een opvouwbare elektrische fiets heel gemakkelijk te gebruiken. Door de elektrische motor fiets je namelijk ontspannen van het station naar kantoor of huis. Handig om te weten is dat een elektrische vouwfiets altijd gratis mee in de bus of trein mag. Ook is deze fiets met trapondersteuning ideaal voor mensen die op vakantie zijn. Wanneer het nu voor een dagje varen of een langere periode op de camping is, het is altijd een uitkomst. Met de beste vouwfiets van Eco Traveller fiets je namelijk gemakkelijk naar een dorpje in de buurt. Zo ziet u meer van de prachtige omgeving van uw vakantie bestemming!

Technische informatie Eco Traveller

De Eco Traveller is standaard voorzien van een Lithium Ion accu. Dit, in combinatie met een krachtige 250W voorwielmotor, zorgt ervoor dat deze fiets u een en soepele ondersteuning geeft. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast of de Gates riemaandrijving bij de Excellent is de Eco Traveller geheel onderhoudsvrij. Voor een grotere actieradius is het mogelijk om het accupakket zelfs uit te breiden naar 518 Wh. Er zijn verschillende modellen van de Eco Traveller.

Eco Traveller vouwfiets kopen?

Bent u op zoek naar de beste elektrische vouwfiets? Een goede elektrische fiets die gemakkelijk mee te nemen is voor werk en prive? Dan bent u bij Ronald Schot aan het juiste adres. De Eco Traveller opvouwbare elektrische fiets is de beste in zijn segment. De fietsen zijn 100% rijklaar waardoor, u er onmiddellijk mee de weg op kan! Liever nog even deskundig advies over het gebruik van elektrische fietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk