Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg

Flow Fitness DHT500

Prijs
€ 449,-
Specificaties
  • Merk: Flow Fitness
  • Model: DHT500
  • Kleur: Grijs
Voorraad
Op voorraad in onze winkel:
  • TILBURG
Beschrijving

Wil je ook lekker in beweging blijven terwijl het slecht weer is? Of wil je toch actief bezig zijn op het moment dat je favoriete programma op de televisie komt? Ga dan voor een Flow-Fitness hometrainer. Met dit fitnessapparaat kom je gemakkelijk aan je dagelijkse beweging. Gewoon vanuit huis!

Hometrainer Flow Fitness DHT500

Met de toenemende populariteit van hometrainers beperkt het fietsen zich niet meer enkel tot de buitenlucht. Of je nu aan je conditie wilt werken, vet wilt verbranden of aan het revalideren bent: de hometrainer Flow Fitness DHT500 is er voor diverse doeleinden.

Flow Fitness dealer

Zoek je een no-nonsense hometrainer met eenvoudige bediening en van betrouwbare kwaliteit? De Flow Fitness DHT500 biedt uitkomst. De Flow Fitness is onze veel verkochte hometrainer dankzij zijn uitstraling, stevigheid, betrouwbaarheid en scherpe prijs van €449,-.

Dit fitnessapparaat is voorzien van een lage instap, een ergonomisch stuur en een verstelbaar zadel, waardoor ook de minder mobiele sporter makkelijk op en af kan stappen. Met dit fitnessapparaat blijf je fit én hou je de spieren soepel, gewoon vanuit huis. Flow in your workout, flow in your life!

Flow Fitness hometrainer GRATIS bij jou thuis bezorgd

De Flow Fitness hometrainer leveren we compleet afgemonteerd, rijklaar en geplaatst waar je maar wilt. Daarnaast bezorgen we dit fitnessapparaat GRATIS bij jou thuis wanneer je in de regio van Tilburg woont. Net buiten de regio hanteren we een bezorgtarief van €15,-. Woon je echt ver buiten de regio, dan sturen we de hometrainer op en worden de geldelijke verzendkosten in rekening gebracht.

De hometrainer wordt volledig afgemonteerd en gebruiksklaar geleverd. Hiervoor geldt de wettelijke garantiebepaling. Wil je de hometrainer niet afgemonteerd geleverd hebben? Dan bezorgen we dit fitnessapparaat in een doos (bouwpakket). Deze is dan uiteraard wat voordeliger en wordt voor €399,- bij je thuis geleverd (exclusief verzendkosten). Kom je de Flow Fitness hometrainer liever eerst in het echt bekijken? Dan kun je dit fitnessapparaat ook in een doos bij ons in de winkel ophalen.

Specificaties
Omschrijving hometrainer DHT 500
Merk Flow Fitness
Model DHT500
Modeljaar 2023
Kleur Grijs
Frametype Uni