Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner
fietsbanner

MBM fietsen. Voordelige Italiaanse designfietsen.


MBM is een Italiaans merk fietsen dat bijzonder hippe fietsen op de markt brengt. Italië is een land dat bekend staat om zijn mooie designproducten. Dat gaat zeker ook op voor MBM fietsen. MBM fietsen worden in Italië ontworpen, samengesteld en gebouwd. Daarbij worden alleen onderdelen van topfabrikanten gebruikt.

MBM fietsen zijn duidelijk anders dan andere fietsen die we in Nederland zien rondrijden. Dit dankzij het kenmerkende Italiaanse design. Iedere MBM fiets is prachtig om te zien. En ook de afwerking van deze fietsen is geweldig.

MBM Honolulu

Het aanbod aan MBM fietsen is heel divers. Je hebt bijvoorbeeld de MBM Boulevard, een klassieke maar daarmee ook weer hippe damesfiets met een Hollands aandoend retro uiterlijk. Deze damesfiets is dan ook erg populair in Nederland. Maar je hebt ook de MBM Honolulu, een design fiets waar niets klassieks aan is. Een fiets met een zeer modern design. Ook deze trendy MBM fiets is in ons land populair.

MBM Honolulu
MBM Maui

MBM Maui

Ook de MBM Maui is een opvallende designfiets van dit Italiaanse fietsmerk. Met zijn ronde vormen is dit een unieke cruiser, die bovendien comfortabel rijdt. Deze hippe cruiser is tevens een praktische stadsfiets met zijn voordrager en achterdrager. Je kan deze designfiets zien als de stadsfiets-versie van de Honolulu.

MBM sportfietsen


Bij de sportfietsen is de MBM Life het vermelden waard. Dat is een crosshybride, een racefiets die zowel op de weg als op onverharde paden zijn mannetje staat.

MBM Life
MBM Fatbike heren

MBM Fat


De MBM Fat is een fatbike die zijn naam verdiend. Het is een "vette" mountainbike. Deze MBM fatbike is er in versies voor volwassenen en kinderen. Dit is één van de meest coole fietsen die er in Nederland te koop is.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
2 modellen gevonden
Sorteren op: