Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner
fietsbanner

We are KROSS. Bicycles are in our DNA

Voor meer dan 30 jaar focused Kross nu op de beste fietsen te voorzien die de behoeften van zowel proffesionele fieters als fietser die het fijn  vinden om rustig aan te fietsen en blij zijn met elke kilometer die ze gefietst hebben. We benaderen elke Kross fiets met respect, oplossingen zoeken die perfect in alle weer omstandigheden werken. 


KROSS staat voor zorg om zelfs de kleinste details en het creëren van trends die geliefd zijn bij alle fietsers. Onze fietsen zijn nu al de meest herkenbare tweewielige voertuigen in Polen en worden ook - dankzij het constant hoger leggen van de lat - steeds vaker gekozen door de inwoners van 50 landen over de hele wereld.

30 jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar maakt KROSS fietsen van de hoogste kwaliteit - gemaakt van staal, maar ook van aluminium en carbon.
 

Het hele proces van het maken van fietsen wordt intern uitgevoerd, zonder tussenkomst van andere bedrijven. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen, prototypes en uiteindelijk ook de constructie die in de eigen productiehal wordt uitgevoerd. Sinds 2000 beschikt het bedrijf over een eigen moderne productiefaciliteit die, dankzij geavanceerde IT-oplossingen, het volledige fietsmontage- en opslagproces beheert. Hierdoor hoeft het bedrijf geen kant-en-klare frames van onderaannemers te importeren en heeft het absolute controle over de kwaliteit van alle fietsen.

Fietsen om te winnen


Veel professionals kiezen voor KROSS high-performance fietsen. Dit komt door de ervaring en kennis die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgedaan. Sinds 2006 omvat KROSS een professionele wielergroep, die actief meewerkt aan het creëren van nieuwe frames. Dankzij deze KROSS MTB-fietsen zijn ze perfect aangepast aan de steeds moeilijker wordende XC-wereldkampioenschappenroutes, terwijl racefietsen fietsers helpen om zelfs de meest veeleisende toppen te bereiken en de optimale geometrie een veilige afdaling mogelijk maakt, zelfs op de meest bochtige bergwegen.

Hoogste kwaliteit van carbon


Carbonframes in KROSS-fietsen zijn gemaakt van koolstofvezel van de hoogste kwaliteit - ongeacht het gebruikte type. Het productieproces van een fiets ziet er altijd hetzelfde uit en moet voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitscriteria, ongeacht het gebruikte type koolstofvezel.


Sinds 2017 beschikt KROSS over een eigen lijn voor het produceren van carbonframes, waarmee het bedrijf deel uitmaakt van een kleine groep Europese fietsfabrikanten, die individueel carbonfietsframes maken.

Elektrische fiets trend
 

In 2017 nam KROSS een Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen over. De combinatie van de hoogste normen, zorg voor de productie van fietsen en de technologie voor het produceren van e-bikes maakte het mogelijk om nog subliemere modellen te creëren die zijn uitgerust met elektrische ondersteuning. Alleen state-of-the-art elementen van vertrouwde leveranciers en marktleiders op het gebied van e-bike componenten worden gebruikt in het productieproces.

Wij veranderen de wereld ten beter
 

Eco Stories is onze manier om dagelijks fietsvervoer te promoten. Bij KROSS geloven we dat dagelijks fietsen de wereld ten goede kan veranderen en kan bijdragen aan het vertragen en uiteindelijk stoppen van klimaatveranderingen. Het bedrijf maakt fietsen van de hoogste kwaliteit, die met succes een alternatief kunnen vormen voor de auto of het openbaar vervoer.

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Type aandrijving
Type motor
Type versnelling
Type rem
Positie accu
Kleur
286 modellen gevonden
Sorteren op: