Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!


 

VVV bonnen zijn bij ons welkom

fietsbanner

Azor fietsen


Azor fietsen zijn geschikt voor iedereen. Bij Azor heb je de mogelijkheid om zelf je fiets samen te stellen, hierdoor krijg je een fiets die speciaal voor jou is gemaakt! Bij Guill van de Ven werken we al jaren met veel plezier samen met Azor en kunnen we met trots zeggen dat we de grootste Azor dealer van Nederland zijn. Benieuwd naar alle Azor opties? Kom langs in onze winkel.

Azor, de fiets voor iedereen

Het doel van Azor is om voor iedereen een goede en betaalbare fiets te kunnen maken. Voor lange mensen, voor kleine mensen, voor wat stevigere mensen, voor dunne mensen maar ook voor mensen die een lage instap willen. Mensen die één, twee of drie kinderen hebben of als je gewoon een persoonlijk tintje aan je fiets wil geven: bij Azor is het mogelijk om een fiets samen te stellen die helemaal bij je wensen past.

Wanneer je kiest voor een Azor frame, dan heb je de mogelijkheid om een eventueel buiszadel te monteren op je fiets. Deze is geschikt voor kinderen welke niet meer achterop passen, maar nog geen hele afstanden zelf kunnen fietsen. Het buiszadel van Azor is perfect passend en zeer stevig en veilig.

Heb je interesse om een buiszadel te monteren op je Azor fiets? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Onze Azor fietsen bij Guill van de Ven

We werken bij Guill van de Ven al jaren met veel plezier met Azor fietsen en mogen ons dan ook met trots de grootste Azor dealer van Nederland noemen. Vanwege de sublieme kwaliteit en de verschillende soorten frames is dit merk geschikt voor iedereen. Bij Guill van de Ven hebben we onder andere Azorfietsen voor lange mensen, zwaardere mensen en mensen die een lagere instap nodig hebben in het assortiment. De kwaliteit van Azor frames is erg sterk. Ook heb je bij ons de keuze uit diverse pakketten zoals o.a.een terugtraprem, terugtraprem MET 2 speed, 3, 7 of 8 speed, witte of zwarte banden, een lederen óf een gel zadel en nog veel meer!

Ons meest verkochte Azor pakket zijn de uitvoeringen met Shimano PREMIUM 8 speed uitvoering.

Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf, de wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Deze fietsen met een 8 versnellingsnaaf t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter. Azor werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven PREMIUM. Een PREMIUM naaf loopt t.o.v een standaard 7 versnellingsnaaf 20% LICHTER. Waardoor het fietscomfort omhoog gaat en je minder energie kwijt raakt. Je hebt minder wrijving wat een groot voordeel is en waardoor je extra licht kunt rijden. Benieuwd hoe het voelt om op een Azor te fietsen? Kom lang voor een proefrit.

Onze Azor fietsen worden geleverd met standaard 2 jaar garantie en de speciale servicekaart! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Azor fiets klik hier. Enkele voorbeelden van Azorfietsen die wij op voorraad hebben bekijk je hier. Wil je nu een fiets samen stellen? klik hier om direct naar de my azor configurator te gaan.