Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner

Fietsverzekering


Wil je zorgeloos fietsen en schade of diefstal vergoed krijgen? je kunt de ANWB-fietsverzekeringen afsluiten, daarmee hebben we altijd een verzekering die bij jouw nieuwe of gebruikte fiets past.

Wij werken samen met de ANWB en bieden jou voor een voordelige premie een goede fietsverzekering.
Ben je lid van de ANWB? Dan ontvang je 5% korting op de premie.

Voordelen van de ANWB Fietsverzekering

Wanneer je een nieuwe fiets koopt denk je er misschien niet direct aan, maar het is erg slim om een goede fietsverzekering af te sluiten. De laatste jaren neemt de diefstal van fietsen enorm toe, zeker bij elektrische fietsen. Met een goede verzekering ben je hiervoor verzekerd.
Maar je kunt jezelf voor meer verzekeren dan alleen diefstal. Want wat te denken van een accu die niet meer werkt? Of schade na een aanrijding die verholpen moet worden?

Met de ANWB Fietsverzekering ben je goed en eenvoudig verzekerd.

De belangrijkste voordelen op een rij


✓ Bij diefstal of totaalverlies van de fiets binnen 5 jaar wordt het aankoopbedrag vergoed.
✓ Nieuwe én refurbished accu’s van e-bikes volledig vergoed.
✓ Geen eigen risico bij diefstal of totaalverlies.
✓ Eigen risico bij beschadiging of diefstal van onderdelen of accessoires slechts €25,-.
✓ Ook tweedehands fietsen zijn te verzekeren.
✓ De pechhulpdekking biedt ook hulp vanaf het (tijdelijk) thuisadres.
✓ 5% korting op de premie voor ANWB-leden.

Zelf je fietsverzekering samenstellen


Je hebt de mogelijkheid om je verzekering zelf samen te stellen. Kies voor Diefstal of voor Beschadiging of maak een combinatie. Daarnaast kun je je nog aanvullend verzekeren voor Pechhulp, Ongevallen en Verhaalsrechtsbijstand. Je maakt je eigen verzekering die volledig bij jou past. Wij van Style Cycles Fietsplezier leggen je graag uit hoe het werkt en wat de beste keuze is.

Basisdekkingen

Om de ANWB Fietsverzekering af te sluiten moet je in ieder geval één van de basisdekkingen kiezen. Met beide ben je helemaal goed verzekerd tegen diefstal én beschadiging.

Diefstal


Je fiets gestolen, daar denk je liever niet aan. Met de ANWB Fietsverzekering komt alles snel weer goed. Je bent 5 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal. Als jouw fiets binnen 5 jaar gestolen wordt, krijg je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar. Maar diefstal voorkomen is natuurlijk altijd het beste, dat scheelt je een hoop gedoe. Zet je fiets daarom altijd goed op slot en kies voor de zekerheid ook voor een tweede slot.

Beschadiging
Als je fiets beschadigd raakt door een val of een aanrijding, dan wordt dat vergoed. Ook schade aan de accu door vallen of stoten is verzekerd. Raakt jouw fiets binnen de eerste 5 jaar total loss door een aanrijding of vandalisme? Dan leveren wij van Style Cycles Fietsplezier je een nieuwexemplaar.

Fiets gestolen?

Niets is zo vervelend wanneer je fiets gestolen is of schade heeft op gelopen, ben je verzekerd? Neem dan eerst contact met ons op!
Wij kunnen je onder andere helpen bij:

 • Diefstalaangifte opvolgen bij de verzekering.
 • Aangifte en sleutels opsturen naar de verzekeringsmaatschappij.
 • Contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij over het verzekerde bedrag.
 • Een leenfiets ter beschikking stellen, totdat je nieuwe fiets geleverd wordt.


Aanvullende dekkingen

Naast één of twee basisdekkingen heb je de keuze uit een aantal aanvullende dekkingen. Met de aanvullende dekkingen ben je extra verzekerd.

Pechhulp
Vaak ben je niet in de buurt van je eigen fietsspecialist en als je pech hebt wil je weer snel op pad. De module Pechhulp biedt de prettige zekerheid dat je weer snel en veilig op weg geholpen wordt. Je krijgt:

 • Kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen)
 • Ook hulp vanaf het thuisadres
 • Gratis vervoer van de fiets als reparatie onderweg niet mogelijk is


Ongevallenverzekering
ongeval met je fiets? Met de Ongevallendekking zijn deze situaties verzekerd. Wij keren het verzekerd bedrag uit aan jou of jouw nabestaanden.

Verhaalsrechtsbijstand
Het kan gebeuren dat er tijdens het fietsen schade ontstaat door de schuld van iemand anders. Met de Verhaalsrechtsbijstandsdekking zorgen we ervoor dat deze schade wordt verhaald op de persoon die de schade heeft veroorzaakt.

Premie

 • De premie van de verzekering is afhankelijk van:
 • De plaats waar je woont;
 • De soort fiets die je koopt en de prijs daarvan;
 • De dekkingen die je kiest.


Bij het afsluiten wordt jouw persoonlijke premie getoond aan de hand van de ingevulde gegevens.

Sleutelservice
<p>Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels mee. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als de fiets wordt gestolen, heeft u 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.</p>

Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels mee. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als de fiets wordt gestolen, heeft u 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Fiets lease
<p>Waarom een fiets leasen het verschil maakt? Voor werkgeven, zelfstandige of werknemer.<br />
&nbsp;</p>

Waarom een fiets leasen het verschil maakt? Voor werkgeven, zelfstandige of werknemer.
 

Gespreid betalen
<p>Wilt u direct genieten van een nieuwe tweewieler bij Style Cycles, maar komt het u niet gelegen om het volledige bedrag ineens te betalen? Kies dan eenvoudig voor gespreid betalen met&nbsp;SprayPay. Zo rijd jij bijvoorbeeld al op een nieuwe elektrische fiets vanaf &euro;49,95 euro per maand, of een gebruikte fiets vanaf &euro;9,- per maand!&nbsp;</p>

Wilt u direct genieten van een nieuwe tweewieler bij Style Cycles, maar komt het u niet gelegen om het volledige bedrag ineens te betalen? Kies dan eenvoudig voor gespreid betalen met SprayPay. Zo rijd jij bijvoorbeeld al op een nieuwe elektrische fiets vanaf €49,95 euro per maand, of een gebruikte fiets vanaf €9,- per maand!