Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner
Direct genieten van je nieuwe fiets met gespreide betaling!

Gespreid betalen met SprayPay


Wilt u direct genieten van een nieuwe tweewieler van Guill van de Ven Fietsspecialist, maar komt het u niet gelegen om het volledige bedrag ineens te betalen? Kies dan eenvoudig voor gespreid betalen met SprayPay. Zo rijd jij bijvoorbeeld al op een nieuwe elektrische fiets vanaf €49,95 euro per maand, of een gebruikte fiets vanaf €9,- per maand! 

Het idee is eenvoudig. U stapt om te beginnen bij ons binnen en overlegt alle wensen en mogelijkheden. Het begint tenslotte met een goed advies op maat. Daarom staat het team van Guill van de Ven Fietsspecialist altijd voor u klaar. Samen kijken we welke type fiets en/of bakfiets u wilt en aan welk aanschafbedrag u denkt. Vervolgens berekenen wij gemakkelijk het maandbedrag voor een looptijd van 36 maanden.

 We helpen je met de aanvraag*, daarna betaalt SprayPay de gewenste fiets. Na 30 dagen wordt het eerste maandbedrag geïncasseerd via automatische incasso. Na afloop van de door jouw gekozen looptijd staat er geen bedrag meer open.

 
Bepaal zelf de looptijd

SprayPay biedt je de kans om tegen een laag maandbedrag toch per direct de fiets aan te schaffen die bij jou past. En wil je toch eerder of extra aflossen? Geen probleem. Dat kan altijd, kosteloos en boetevrij. Zo bepaal jij zelf de looptijd. (max 36 maanden).

Bereken eenvoudig je kosten

Wil je weten wat je aankoopbedrag is en welke maandelijkse kosten daar tegenover staan? Bereken het eenvoudig zelf met de calculator.

*Tijdens de aanvraag toetst SprayPay of je het afgesproken maandbedrag tijdens de looptijd kunt betalen. Zo wordt voor alle partijen voorkomen dat je de vaste lasten niet meer op kunt brengen. Er is ook sprake van een BKR-registratie.

SprayPay heeft een AFM-vergunning; een garantie dat je bij SprayPay veilig en verantwoord kunt lenen middels een vast maandbedrag, een vaste looptijd, een vaste rente van 10 % en kosteloos aflossen.