Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!

fietsbanner

Sleutelservice


Bij de aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd twee sleutels mee. Raakt u een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Het is niet alleen altijd handig om een extra fietssleutel te hebben maar als de fiets wordt gestolen, heeft u 2 originele sleutels nodig voor de verzekering.

Bestel hier een nieuwe fietssleutel van het merk Abus, Axa-Basta of Trelock

U kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus, Axa-Basta of Trelock. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kunt u bij ons in de winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heeft u het juiste sleutelnummer nodig. U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart of op de polis van de fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Bestel uw Abus sleutel
Bestel uw Axa sleutel
Bestel uw Trelock sleutel


Is de fiets verzekerd tegen diefstal?

Heeft u een sleutel bijbesteld en heeft u een fietsverzekering? Geef dit dan direct zelf aan de verzekeringsmaatschappij door of kom met uw kopiesleutel langs in de winkel. Dan melden wij het voor u bij de verzekeringsmaatschappij en wordt het aangepast op uw polis. Bij diefstal van de fiets moet u namelijk 2 originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van “copy”.
 

Garantie
<p>Heeft u net een mooie (elektrische-)fiets, bakfiets of step gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten. Dit om de garantie te blijven houden op de fiets.&nbsp;Onze servicekaart krijg je bij aankoop&nbsp;4 servicebeurten, verspreid over de eerste 24 maanden.</p>

<p>&nbsp;</p>

Heeft u net een mooie (elektrische-)fiets, bakfiets of step gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten. Dit om de garantie te blijven houden op de fiets. Onze servicekaart krijg je bij aankoop 4 servicebeurten, verspreid over de eerste 24 maanden.

 

Fiets op maat
<p>Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. van de Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten.</p>

Iedereen is anders en iedereen heeft andere eisen voor een fiets. Wij bij Guill. van de Ven zijn erin gespecialiseerd om de perfecte fiets aan te meten.

Zadelmeting
<p>Voorkom zadelpijn door te kiezen voor een zadel dat past bij uw lichaam. Tijdens een zadelmeting kijken we welk zadel geschikt is om pijnvrij te fietsen. Het zadel wat voldoet aan de meetresultaten zal worden aanbevolen. Zadelmeting is GRATIS bij aanschaf van het zadel, anders slechts 15 euro.&nbsp;</p>

Voorkom zadelpijn door te kiezen voor een zadel dat past bij uw lichaam. Tijdens een zadelmeting kijken we welk zadel geschikt is om pijnvrij te fietsen. Het zadel wat voldoet aan de meetresultaten zal worden aanbevolen. Zadelmeting is GRATIS bij aanschaf van het zadel, anders slechts 15 euro.