Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 


Wil jij in termijnen betalen?

fietsbanner


 

Bakfietsen van Bakfiets.nl


De fietsen van Bakfiets.nl worden geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant gebruikt uitsluitend A-materialen, spaakt de wielen zelf en assembleert de fietsen met roestvrijstalen onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit van de bakfietsen hoogstaand en geeft de fabrikant zonder twijfel liefst 2 jaar garantie mee. Bakfiets.nl is een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan bakfietsen.
 

Assortiment bakfiets.nl - meest populair

Bakfiets.nl biedt naast reguliere bakfietsen ook elektrische bakfietsen aan. Gemakkelijker en sneller: dat zijn de voordelen van een e-bakfiets. Een topmodel, de Cargo bakfiets, behoort tot een van de meest populaire elektrische bakfietsen van dit moment. Dit model is zeer wendbaar en gemakkelijk te besturen. Je kinderen nemen voor in de stevige bak eenvoudig plaats en zitten er door de driepuntsgordels veilig bij.


Specificaties bakfietsen van bakfiets.nl

Ons meest verkochte pakket van de bakfietsen van bakfiets.nl zijn de uitvoeringen met Shimano Premium 8 speed uitvoering. Standaard heeft elke fabrikant een 7 versnellingsnaaf. De wat luxere fietsen hebben een 8 versnellingsnaaf. Een 8 versnellingsnaaf ten opzichte van een standaard 7 versnellingsnaaf loopt 10% lichter!

Azor / bakfiets.nl werkt alleen met Shimano 8 versnellingsnaven. Naast de standaard 8 versnellingsnaaf is er voor onze bakfietsen ook een premium versnellingsnaaf, die wel 20% lichter loopt dan de standaard 7 versnellingsnaaf. Bij een premium versnellingsnaaf is er veel minder wrijving wat een groot voordeel is wanneer je bepakt rijdt (met bijvoorbeeld zware spullen of kinderen), zelf wat zwaarder bent of gewoon licht wilt rijden.

Tevens kun je voor de bakfietsen van bakfiets.nl buiten de Shimano 7 versnellingsnaaf ook nog kiezen voor automatische versnellingen (NN5Di2). Het voordeel van deze luxe versnellingsnaaf is dat je je volledig kunt focussen op het verkeer en de kinderen, zonder steeds te moeten schakelen. Het systeem ‘denkt’ voor je. Hoe ideaal is dat? Het verschil ervaren? Kom langs bij fietsspecialist Guill van de Ven en maak een proefrit!
 

Rollerbrake remmen op jouw bakfiets

Wij als experts kiezen liever voor de rollerbrakes in plaats van een ander remsysteem, omdat we hier de beste ervaring mee hebben. De rollerbrakes van Shimano die bakfiets.nl gebruikt zijn zo goed als onderhoudsvrij en bezitten een grote remkracht door hun grote koelingsschrijf en ‘grote’ remkamer. Hierdoor heb je geen last van schaven of piepen, zoals andere remsystemen wel dikwijls hebben. Bij aanschaf van een bakfiets krijg je 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten in 24 maanden. Meer informatie over onze garantie, kijk hier!

Rollerblade

Bakfiets huren

 

Wist je dat wij ook bakfietsen verhuren? We hebben een (trouw-)bakfiets, een trike en elektrische bakfiets van bakfiets.nl in de verhuur. Meer informatie over het huren van één van onze fietsen vind je hier. Wil je meer informatie over bakfiets.nl, klik dan hier of neem dan contact met ons op. Of kom langs in onze winkel in Tilburg, voor deskundig advies en het maken van een eventuele proefrit!

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
1 modellen gevonden
Sorteren op: