Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg

Cortina


Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu gaat om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets.
 

Val op met een fiets van Cortina

Toen ze bij Cortina een aantal jaar geleden om zich heen keken, zagen ze vooral veel dezelfde type fietsen; sobere kleuren en vergelijkbare modellen met veel opsmuk. Weinig om je echt mee te onderscheiden en zeker geen fietsen waar je je als modebewuste man of vrouw graag mee vertoonde. Tijd voor verandering vonden ze bij Cortina. Want laten we eerlijk zijn; jij wilt toch ook een fiets waarmee je er bij hoort en toch opvalt. Net als je kleding, je smartphone en andere accessoires.
Van lichte designfiets tot robuuste transportfiets, ontdek hier alle Cortina modellen. Dankzij de trendy kleuren en mooie details is er altijd een Cortina fiets die bij jou en jouw stijl past!

Garantie

Op al onze Cortina fietsen geven wij 2 jaar garantie en 4 servicebeurten verdeeld over 24 maanden. Wil je weten wat dit inhoud? Klik hier.

Als dealer van Cortina hebben wij een ruim aanbod aan fietsen in onze winkel staan. Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat 47 in Tilburg om te kijken welke Cortina fietsen wij in ons assortiment hebben en vind de eyecatcher die aan jouw wensen voldoet.

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Type aandrijving
Type motor
Type versnelling
Type rem
Positie accu
Kleur
66 modellen gevonden
Sorteren op: