Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner

Kalkhoff


Fietsen is jezelf vrij voelen. En met de krachtige e-bikes van Kalkhoff voelt die vrijheid nog lichter aan. Waar in 2007 de eerste elektrische fiets van Kalkhoff van de band rolde, behoren ze inmiddels tot een van de populairste e-bike merken in Nederland. Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om elke dag moeiteloos op je bestemming aan te komen. Voel de wind in je haren zonder er tegenin te hoeven fietsen!

 

Kalkhoff E-bikes

Bij Guill. van de Ven Fietsspecialist vind je de perfecte Kalkhoff elektrische fiets voor de hele familie. De e-bikes van Kalkhoff zijn bij Guill. van de Ven te verkrijgen in diverse kleuren. Kom langs in onze winkel in Tilburg en bekijk ons volledige assortiment Kalkhoff e-bikes.

De Kalkhoff elektrische fiets is de perfecte e-bike voor de gehele familie:

  • Kalkhoff e-bikes helpen je snel en veilig vooruit. Je haalt eenvoudig het verkeer in en komt moeiteloos aan op bestemming.
  • De accu gaat ongeveer 500 wattuur mee en is bij specifieke modellen geïntegreerd, dus niemand die ‘m ziet zitten.
  • Neem je kinderen mee op de elektrische fiets. De kinderzitjes kunnen ook bij de e-bike gewoon achterop.
  • Je hoort de motoren van deze e-bike niet dus je kunt gewoon kletsen met de kids of met een medefietser.
  • De elektrische fiets van Kalkhoff is ideaal om mee naar je werk te gaan. Door de elektrische aandrijving van deze e-bike ben je binnen no-time op je bestemming.

Garantie en onderhoud van je Kalkhoff E-bike

Ben je toe aan een nieuwe (elektrische) fiets? Kom dan gerust langs bij Guill. van de Ven in Tilburg om een testrit te maken op een van onze Kalkhoff fietsen. De Kalkhoff e-bike is voorzien van een compleet onderhoudspakket, komt in diverse vakbladen als beste uit de bus en wordt met twee jaar garantie geleverd.

Elektrische fiets huren

Verwacht je een elektrische fiets alleen te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een vakantie in eigen land? Dan adviseren wij om een elektrische fiets te huren. Deze kunnen wij op locatie brengen en halen. Lees hier meer over het huren van een elektrische fiets in Tilburg.

Kalkhoff dealer

Guill. van de Ven is dé Kalkhoff dealer in regio Tilburg. Kalkhoff maakt fietsen die perfect bij je passen en geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Zo kun je met het Endeavour model een uitgebreide trekking fietsreis plannen, terwijl je met de Agattu-fietsen comfortabel al je boodschappen doet.

Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg en ontdek welke (elektrische) fietsen van het merk Kalkhoff wij in het assortiment hebben.

Zoeken
Acties
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
49 modellen gevonden
Sorteren op: