Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg

Van merida hebben we ook speeders, crossways


Merida Mountainbike

Merida Mountainbikes zijn er voor iedereen! Van beginnende mountainbiker tot wedstrijdrijder. Bij Guill. van de Ven in Tilburg hebben we een uitgebreid assortiment Merida MTB’s.

 

Merida Mountainbike

Mountainbike kopen? Met de collectie mountainbikes van Merida zit je goed! Merida staat al jaren bekend om het ruime aanbod mountainbikes. In het mountainbike assortiment van Merida vind je zowel full-suspension bikes als hardtails MTB’s met zowel 26″, 27.5″, 29″ en 650b+ wielen. Het brede aanbod aan mountainbikes bestaat uit fietsen voor de beginners, de wedstrijdrijders en de avontuurlijke trail bikers!

Kom langs in onze winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg om te kijken welke mountainbikes wij in ons assortiment hebben.

Wist je dat je bij ons ook mountainbikes kunt huren? Voor meer info klik hier.

Elektrische fietsen

Dankzij een Duitse ontwikkelingsafdeling, die gekoppeld is aan een Taiwanese productiecompetentie, biedt Merida niet alleen mountainbikes maar ook kinderfietsen, high-end racefietsen en elektrische fietsen aan. Dit stelt iedere veeleisende fietser tevreden. Elektrische fiets huren in Tilburg? Lees hier meer!

Merida dealer

Als dealer van Merida hebben wij een ruim aanbod aan mountainbikes en andere fietsen in onze winkel staan. Kom langs in onze winkel in Tilburg om te kijken welke modellen van Merida wij in ons assortiment hebben en vind de fiets die bij jou past.

Wil je nu alvast zien welke fietsen Merida in het assortiment heeft, klik hier.

Garantie

Op al onze nieuwe fietsen ontvang je standaard 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten binnen 24 maanden.

MORE BIKE. MORE INNOVATION. MORE PASSION
 

In de loop der tijd is de lijst met eigen Merida innovaties steeds langer geworden. Als een van de eerste fabrikanten koos Merida voor het produceren van aluminium frames voor de Hydroforming System techniek (HFS). Dit houdt in dat het aluminium door het onder hoge druk injecteren van hete olie tot aansprekende vormen kan worden gemaakt. Dit levert hoogwaardige en modern ogende aluminium frames op die zowel in onze racefietsen als mountainbikes zijn terug te vinden. Uiteraard draaien onze technieken niet alleen om het uiterlijk van de fiets. Het draait ook om prestaties en comfort. Zo zorgen de S-Flex zadelpen en Flex-Stay achtervork en het Bio Fiber Damping Compound voor extra comfort zonder in te leveren op de prestaties. Allemaal technieken die bij hebben gedragen aan de vele overwinningen van het Multivan Merida Biking Team en het succes van de wielrenners van Lampre-Merida en vervolgens Bahrein-Merida.