Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg

Multicycle


Een fiets moet bij je passen. In uitstraling en uiterlijk, maar ook in gebruik. Je moet je vrij en trots voelen op je MultiCycle! Bij MultiCycle denken ze verder dan techniek alleen, maar verdiepen zich ook in je belevingswereld. Wat kan er nóg beter, hoe kunnen we de grenzen van fantastisch fietsen nog verder verleggen? Een goede fiets is een stukje maatwerk. Daarom ontwerpt MultiCycle volgens het principe ’Designed around you’.

Op de foto ziet u de Solo EMB met beltdrive (geen ketting!!), Shimano E5000 motor, 7 versnellingen, afneembaar display, brede banden. Lichtgewicht fiets, slechts 22,5kg zonder accu!! Verkrijgbaar met 504wh accu. Prijs: €2999,-

MultiCycle fietsen bij Guill van de Ven

MultiCycle heeft een schitterende collectie elektrische fietsen waar comfort en kwaliteit een grote rol spelen. Wil je weten welke modellen wij hebben staan in de winkel? Neem contact op of kom langs in onze winkel in Tilburg. Op al onze nieuwe fietsen ontvang je standaard 2 jaar garantie en een servicekaart voor 4 servicebeurten binnen 24 maanden.

Elektrische fiets huren Tilburg

Om het rijcomfort van de elektrische fietsen van Multicycle zelf te ervaren ben je natuurlijk ook van harte welkom voor het maken van een testrit. Ben je na het maken van een testrit enthousiast geworden, maar twijfel je nog welke fiets het beste bij jou past? Huur er dan eerst één bij Guill van de Ven!

Wil je meer weten over de (elektrische) fietsen van MultiCycle? Klik hier voor een bezoek aan de MultiCycle website.