Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner

Jouw Azor zelf samenstellen?
Klik op de foto!


 

fietsbanner

Spirit fietsen (model 2023)


Spirit is een Nederlands fietsenmerk met als uitgangspunt kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar je nooit teveel voor betaald. Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en het design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merk je aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.

Spirit fietsen bij Guill van de Ven

Onze spirit fietsen zijn geheel afgemonteerd en rijklaar en worden met garantie en service verkocht bij ons in de winkel. Op internet zijn de prijzen iets anders maar daar krijg je dus niet onze unieke service en garantiekaart bij en moet je de fiets zelf afmonteren. Indien je de voordelige prijs van internet wilt is dat ook mogelijk. De fiets kun je dan zo in de doos meenemen.

Extra opties Spirit fietsen

Als extra optie kun je kiezen om de Spirit fiets te voorzien van een AXA-veiligheidsslot en snelbinder voor de voordelige prijs van €35,-. Tevens bestaat er dan de mogelijkheid om voor deze fiets een voordelige diefstalverzekering af te sluiten!

Kinderfietsen van Spirit

Daar wij géén kinderfietsen hebben staan, zijn de kinderfietsen van Spirit wel te bestellen (informeer voor de juiste prijs incl. afmontage en rijklaarmaken en dus ook de 2 jaar garantie). Voor de jeugd van 10-11 jaar hebben wij "volwassenen " Spiritfietsen staan met een wat lager frame zodat ze de maat 26"overslaan en dus langer met hun fiets kunnen doen.

Wilt u het uitgebreide Spirit assortiment bekijken op hun site? 

Uitleg service en garantie op de Spirit fietsen

Heb je net een mooie fiets gekocht, dan denken wij mee over de servicebeurten, dit om garantie te blijven houden op de fiets. Bij een Spirit fiets die bij ons gekocht is met garantie, en dus door ons afgemonteerd is, geven wij 4 servicebeurten verspreid over de eerste 24 maanden, allen tegen een gereduceerd tarief:

  • De eerste servicebeurt is na 2 maanden na aankoop.
  • De tweede is na 6 maanden na aankoop.
  • De derde servicebeurt valt uiteraard nog binnen de 12 maanden. Dit doen wij expres om volledige garantie te kunnen bieden. Binnen 12 maanden na aankoop van de fiets kun je aanspraak maken op de garantie en wordt ook het arbeidsloon vergoed, mocht er iets geclaimd worden.
  • De vierde servicebeurt wordt uitgevoerd binnen de 24 maanden. Dit in verband met de 2 jarige Europese garantie. Mocht er binnen de 24 maanden iets geclaimd moeten worden, dan heb je nog recht op het onderdeel.

Voor meer informatie en/of vragen over de garantie / servicebeurten, neem dan contact met ons op. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen bij ons in de winkel aan de Nieuwlandstraat in Tilburg!

Andere uitgelichte merken

Azor
<p>Azor is de beste keuze, omdat je de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Hierdoor krijg je de fiets die speciaal voor jouw gemaakt wordt en betaal je niet voor zaken die je niet wil. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heb je nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.</p>

Azor is de beste keuze, omdat je de fiets helemaal zelf kunt samenstellen. Hierdoor krijg je de fiets die speciaal voor jouw gemaakt wordt en betaal je niet voor zaken die je niet wil. Door het gebruik van alleen de beste materialen en onderdelen loopt iedere Azor lekker licht en zijn ze zeer betrouwbaar. Hierdoor heb je nog jarenlang zorgeloos fietsplezier.

Bimas
<p>Wij van Fietsspecialist Guill. van de Ven focussen ons op kwalitatief hoogwaardige en innovatieve fietsen. Daar scharen wij de elektrische fietsen van Bimas zonder twijfel onder: het zijn immers betaalbare kwaliteitsfietsen. (Electrische) fietsen produceren met als doel om waarde toe te voegen aan ons leven: daar staat Bimas sinds de oprichting in 1996 voor. De fietsproducent draagt de absolute zorg om functionele, betrouwbare, ergonomische, milieuvriendelijke en mooie fietsen te vervaardigen.</p>

Wij van Fietsspecialist Guill. van de Ven focussen ons op kwalitatief hoogwaardige en innovatieve fietsen. Daar scharen wij de elektrische fietsen van Bimas zonder twijfel onder: het zijn immers betaalbare kwaliteitsfietsen. (Electrische) fietsen produceren met als doel om waarde toe te voegen aan ons leven: daar staat Bimas sinds de oprichting in 1996 voor. De fietsproducent draagt de absolute zorg om functionele, betrouwbare, ergonomische, milieuvriendelijke en mooie fietsen te vervaardigen.

Bakfiets.nl
<p>De fietsen van&nbsp;Bakfiets.nl&nbsp;worden geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant gebruikt uitsluitend A-materialen, spaakt de wielen zelf en assembleert de fietsen met roestvrijstalen onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit van de bakfietsen hoogstaand en geeft de fabrikant zonder twijfel liefst 2 jaar garantie mee.&nbsp;Bakfiets.nl&nbsp;is een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan bakfietsen.</p>

De fietsen van Bakfiets.nl worden geproduceerd door Azor uit Hoogeveen. De fabrikant gebruikt uitsluitend A-materialen, spaakt de wielen zelf en assembleert de fietsen met roestvrijstalen onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit van de bakfietsen hoogstaand en geeft de fabrikant zonder twijfel liefst 2 jaar garantie mee. Bakfiets.nl is een echt kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan bakfietsen.

Spirit fietsen
<p>Spirit is een Nederlands fietsenmerk met als uitgangspunt kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar je nooit teveel voor betaald. Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en het design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merk je aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.</p>

Spirit is een Nederlands fietsenmerk met als uitgangspunt kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle fietsen hebben dan ook optimale rijeigenschappen waar je nooit teveel voor betaald. Naast rijeigenschappen is er veel aandacht voor het ontwerp en het design van de fietsen. Spirit blijft constant in beweging en dat merk je aan de telkens wisselende modellen. Het kleurgebruik en de prints zijn stuk voor stuk passend bij de trends van het jaar.