Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg Guill van de Ven is dé Fietsspecialist van Tilburg
Guill van de Ven Fietsspecialist BV
fietsbanner013 580 17 16
dumont@guillvandevenfietsen.nl
 

Ma Gesloten
Di 08:30 - 17:30
Woe 08:30 - 17:30
Do 08:30 - 17:30
Vrij 08:30 - 17:30
Za 08:30 - 17:00​
Zo Gesloten

 

fietsbanner

Over Veloretti


Veloretti is opgericht in Amsterdam in 2012 met de missie om schone, tijdloze fietsen van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Veloretti fietsen zijn gemaakt om lang mooi, sterk en functioneel te blijven. Of je nu een geavanceerde elektrische fiets, een klassieke stadsfiets, of een kinderfiets voor zoekt, Veloretti wil er voor zorgen dat jouw fietsrit een hoogtepunt van je dag is.

Veloretti is trots om nu deel uit te maken van Pon.Bike, de toonaangevende familie van fietsmerken. Met deze ondersteuning kan Veloretti hun design blijven ontwikkelen, nog beter zorgen voor hun riders - en ervoor zorgen dat hun fietsen op de weg blijven.

Veloretti Bikes


Bij Guill van de Ven Fietsspecialist vind je de perfecte Veloretti elektrische fietsen. De Elektrische fietsen van Veloretti zijn nu op bestelling bij Guill van de Ven te verkrijgen in diverse kleuren. Bij Guill van de Ven Fietsspecialist kun je de Veloretti Ace en Ivy Two komen bekijken en een proefrit maken. Als je de fiets graag wilt gaan rijden kun je deze online bestellen via de website van Veloretti en dan bij Guill van de Ven laten bezorgen. Wij maken deze dan rijklaar en monteren de eventueel meebestelde accessoires voor je. Ben je er al van overtuigd dat de Veloretti Ace of Ivy Two jouw fiets is, dan kun je deze ook meteen gaan bestellen op de website van Veloretti en bij ons laten afleveren. Ook kun je bij Guill van de Ven terecht voor service en garantie van je elektrische Veloretti. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in onze winkel in Tilburg of kijk hier voor ons Veloretti aanbod

ELECTRIC
<p>Onze electric bikes zijn speciaal gemaakt om&nbsp;jouw dagelijkse rit te transformeren&nbsp;met geavanceerde technologie, design en veiligheidsfuncties.</p>

Onze electric bikes zijn speciaal gemaakt om jouw dagelijkse rit te transformeren met geavanceerde technologie, design en veiligheidsfuncties.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Tweedehands
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
2 modellen gevonden
Sorteren op: